Dt. Ahmet Kiğılı

Dt. Ahmet Kiğılı

Biyografi

Dr. Ahmet Kiğılı, Ankara Gazi Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesinden 1992 yılında mezun olmuştur. 1997-2002 yılları arasında ise TDB oda Başkanlığı görevini yapmıştır. Muenster Almanya International Medical College (IMC) Master derece programında Türkiye koordinatörlüğü görevini yapmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında yalın klinik yönetimi, sağlıkta yalın dönüşüm, implant üst yapı protetik sistemleri, lamina porselenler, immediat uygulamalar ve diş hekimliğinde estetik uygulamalar, bilinçli sedasyon yöntemleri konu başlıklarında eğitim ve kurslar vermektedir.

Dr. Ahmet Kiğılı kurucusu olduğu DEKİD (Dental Klinik İşletmecileri Derneği) kurucusu ve yönetim kurulu başkanlığını ve İDED (İstanbul Diş Hekimliği Akademisi Derneği ) Başkan yardımcılığı yapmaktadır. Dr. Ahmet Kığılı, 2000 yılından beri kurucusu olduğu Confident Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinde çalışmaya devam etmektedir.

Tedavi Edilen Hastalıklar

Gülüş Tasarımı, Porselen Kaplamalar, Seramik Dişler, Peri-İmplant Mukozitis, Diş ve Diş Eti Hastalıkları, Diş Gıcırdatma, Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri, Diş Eksikliği, Diş Çapraşıklığı, Perikoronitis, Ağız Kokusu, Çene Kistleri, Diş Ağrısı, Periimplantitis, Diş Çürükleri, Diş Eti Kanaması, Zirkon, Diş Sıkma, Aft, Çene Problemleri, Gömülü Dişler ve Zirkonyum.

 

Sektör Deneyimi
23 Yıl
Eğitim
Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (1992)
Sertifikalar
Sertifikaları Girilecektir.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DisHekimleri.Org Türkiye'nin Diş Hekimi Platformu
Average rating:  
 0 reviews